Kuka?

Olen helsinkiläinen tanssija ja tanssinopettaja. Opiskelin tanssinopettajaksi Turun Taideakatemiassa, ja opintoihini kuului mm. nykytanssia, jazztanssia, balettia, lastentanssia, pedagogiikkaa, kompositiota ja improvisointia. Opintojeni osana olen myös ollut vaihto-opiskelijana Hollannissa ArtEZissa hakemassa vaikutteita ja ajatuksia. Valmistuin vuonna 2015. Opinnäytetyössäni tutkiskelin tanssianalyysia osana koreografista prosessiani. Siihen liittyen valmistin työn taiteellisena osiona tanssiteoksen Kaleidoskooppia ja Rubikin kuutio, johon kuului myös kirjallinen tutkielmaosio.

Tällä hetkellä kehitän taiteellista toimintaani niin opettamalla kuin esiintymälläkin. Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti improvisaatio, koreografia ja tanssin yhteys ympäröivään yhteiskuntaan ja ihmisiin. Toimin freelancerina Helsingissä ja lähialueilla. Olen Taideosuuskunta Apinatarhan jäsen. Minulta voi kysellä tarjouksia työpajoista ja esityksistä. Esiintymässä minut on voinut nähdä tähän mennessä esimerkiksi seuraavissa projekteissa:

  • Tanssiteatteri Raatikko: Unikon satuja (2018 - 2019)
  • Physical Opera: Onnellisuus sisälläni (Interaktiivinen tanssiteatteri teos - inspiroitunut palvelukotiasukkaiden onnellisuuden kokemuksista (kollektiivisena työnä Laura Humppilan kanssa)) (2018)
  • MTK 100 juhlanäytelmä: Maan ja metsän laulu (2017)
  • Wusheng Company: Sigurd Ring (2016)
  • Tanssiteatteri Raatikko: Villakarvajalan ihmeellinen elämä (2015)